Businesscase Shirtjesdag

Benieuwd wat deelname aan Shirtjesdag voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan de Shirtjesdag businesscase -uiteraard vertrouwelijk- in: inzicht in uw winst en besparingen in 9 vragen!

Met de businesscase heeft u inzicht in 3 soorten winst, specifiek voor uw bedrijf: de maatschappelijke, financiële en klimaatwinst. En in samenwerking met van Beek Ingenieurs - met wie we het rekenmodel ontwikkeld hebben - hebben we natuurlijk ook even voor u berekend hoeveel medewerkers u, met uw besparing, kunt voorzien van een lekker luchtig shirtje!

Bedrijfsgegevens:

1
2
3
4
5
6
7
8


9
10
of bekijk direct het resultaat:

Vul eerst bovenstaand formulier in!

Maatschappelijke winst

We bereiken ongeveer ... mensen en hun gezinnen direct met deze vrolijke energiebesparingsactie, en: via social media nog veel meer!

Financiële kosten/baten

We zetten ongeveer ... mensuren in om effectief deel te nemen aan Shirtjesdag. Per Shirtjesdag besparen we ... euro. Als we een hele week deelnemen, besparen we ... euro en bij een heel aircoseizoen ... euro!

Tip: koppel een medewerkers en draagvlakonderzoek aan Shirtjesdag en verken zo de mogelijkheden om structureel energie te gaan besparen!

Klimaatwinst

Per Shirtjesdag besparen we ongeveer ... elektriciteit, ... en dat staat gelijk aan een CO2 opname door ... bomen. Als we een hele week deelnemen besparen we ... elektriciteit en ... In een heel aircoseizoen is dat ..., dat staat gelijk aan een CO2 opname door ... bomen!

Ter vergelijking:
Per shirtjesdag sparen we ... zonnepaneeluren en het gemiddeld dagelijks gebruik van ongeveer ... huishoudens.

En wist u dat u van uw besparing ... medewerkers kunt voorzien van een shirt?

Warmetruiendag is een actie van © Klimaatverbond Nederland. Alle rechten voorbehouden. | Colofon | Disclaimer | Privacy